П’яний водій наїхав на пішохода у Харківському районі

Пішохід помер.

Пішохода затягнуло під машину.

Увечері 9 лютого у селищі Вільшани Харківського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув пішохід. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції в Харківській області.

Як установило слідство, автомобіль «ВАЗ», за кермом якого перебував 28-річний водій, виїжджав з подвір’я будинку заднім ходом і наїхав на 27-річного пішохода. Чоловіка затягнуло під машину. Від отриманих травм він помер.

«За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Встановлено, що водій автівки перебував в стані алкогольного сп’яніння», — розповіли в поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Водію автівки загрожує від трьох до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами від п’яти до восьми років. Водія затримали.

Фото: ГУ Нацполіції в Харківській області

Як писав KharkovNEWS.info, 14 січня на перехресті проспекту Тракторобудівників і вулиці Красноградської у Харкові зіштовхнулися автомобілі «ВАЗ 2107» і Toyota Land Cruiser. Унаслідок ДТП загинула жінка, троє людей постраждали. Водій, який порушив правила дорожнього руху, був п’яний.

Джерело

Новости Харькова