Окупанти понад 20 разів наступали на Куп’янському напрямку

По регіону били з артилерії, мінометів та авіації.

Ворог обстріляв понад 20 населених пунктів Харківської області.

24 грудня російські військові 21 раз наступали на Куп’янському напрямку. Вони йшли в атаку у бік позицій української армії неподалік сіл Синьківка у Куп’янському районі Харківщини та Стельмахівка у Сватівському районі Луганщини. Українські захисники втримали позиції. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

«У зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на Куп’янському напрямку українські захисники відбили 21 атаку ворога біля Синьківки Харківської області та Стельмахівки Луганської області, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону наших військ», — розповіли у Генштабі ЗСУ.

За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, минулої доби з артилерії та мінометів обстріляли понад 20 населених пунктів регіону: Ветеринарне (Харківський район), Гатище, Бударки (Чугуївський район), Гур’їв Козачок (Богодухівщина), Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове й Тополі (Куп’янщина). Під авіаційні удари потрапили Синьківка, Петропавлівка та Кислівка.

Як писав KharkovNEWS.info, уночі 24 грудня окупанти обстріляли село Підсереднє на Куп’янщині. Унаслідок обстрілу постраждали двоє чоловіків 34 і 65 років.

Джерело

Новости Харькова