На Закарпатті затримали втікача з Харківської області

Чоловік призовного віку намагався втікти з України.

Прикордонники Мукачівського загону за добу затримали 11 чоловіків призовного віку, які намагались незаконно перетнути державний рубіж.

Серед затриманих, зокрема, був один мешканець Харківської області. Його та ще одного порушника зупинили у прикордонні військовослужбовці відділу «Тячів». Щоб незаконно перетнути кордон з Румунією, затримані приїхали з Дніпропетровщини та з Харківщини.

Стосовно затриманих складено протоколи про адміністративні правопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», склали протоколи, справи скерували до суду, повідомили у Державній прикордонній службі.

Нагадаєамо, у Харкові працювала схема незаконного переправлення чоловіків через державний кордон. Групу створив і очолив 19-річний хлопець. Він організував кол-центр, до роботи в якому залучив своїх однолітків, неповнолітню дівчину та 54-річну жінку. Вони обіцяли перевезення чоловіків через кордон, рекламували свої послуги, надавали фальшиві документи, отримували кошти та висаджували довірливих «клієнтів» посеред дороги.

Джерело

Новости Харькова