На село у Харківській області загарбники скинули керовану авіабомбу

П’ять районів області опинилися під обстрілами росіян. 

З артилерії, мінометів та за допомогою авіації окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Куп’янського та Ізюмського районів. 

Зокрема, під вогнем окупантів були села Петропавлівка, Кислівка, Котлярівка Куп’янського району,  Вовчанськ та село Плетенівка Чугуївського району. 

По селу Чернещина Ізюмського району ударили керованою авіабомбою.  Пошкоджено будівлі та майно агропідприємства. 

У селі Кіндрашівка Куп’янського району мінометним обстрілом пошкоджено приватний будинок, — повідомив очільник ХОВА Олег Синєгубов.

Близько 10:00 російська ракета влучила між двома двоповерховими багатоквартирними будинками у селі Пересічне Солоницівської громади. В результаті вибуху в п’яти будинках були пошкоджені дахи, фасади та вибите скло.

На одному з балконів сталось загоряння, яке мешканці самостійно ліквідували до прибуття підрозділів ДСНС. Рятувальники обстежили усі будівлі та територію та спільно із пожежниками Солоницівської громади та комунальниками допомагали постраждалим мешканцям ліквідовувати наслідки ракетного удару. Зокрема, накривали гідробар’єрною плівкою пошкоджені покрівлі та вікна двоповерхівок. У цих роботах взяли участь 10 бійців ДСНС. 

Також було пошкоджено 4 автомобіля. Через гостру реакцію на стрес за допомогою до лікарів звернулися двоє людей — чоловік 66 років та жінка 64 років. Без госпіталізації. 

Уранці 7 жовтня ворожий снаряд влучив на територію сільськогосподарського підприємства у селі Курилівка Курилівської громади. Там горіла солома в тюках, що зберігалась у складському приміщенні. Протягом години вогонь ліквідували, — повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Як писав KharkovNEWS.info, росіяни вдарили по селу Пересічне Харківського району. Постраждали троє людей, вони відмовились від госпіталізації.

Джерело

Новости Харькова