На підприємстві у Харкові зґвалтували жінку

Підприємство знаходиться в Індустріальному районі.

Зловмисників затримали.

У суботу 20 січня до поліцейських звернулася 53-річна жінка та повідомила про побиття й зґвалтування її маловідомими чоловіками, які прийшли до її співмешканця. Як з’ясували слідчі, жінка та її співмешканець працювали на підприємстві в Індустріальному районі. Співмешканець і чоловіки побилися. Потім двоє незнайомців зґвалтували жінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителя Харківщини засудили за спробу зґвалтувати хлопчика

«На території цеху, де працювали співмешканці, між чоловіками виникла сварка, потім бійка. Потім зловмисники нанесли жінці тілесні ушкодження та зґвалтували її», — повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Поліція встановила зловмисників. Ними виявилися 21-річний і 27-річний харків’яни. Одного з них раніше уже притягували до кримінальної відповідальності. Поліцейські розслідують справу за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до 12 років тюрми. Чоловіків затримали.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові затримали «ліфтового» ґвалтівника. 46-річний мешканець Немишлянського району нападав на жінок.

Джерело

Новости Харькова