На Харківщині попрощалися із командиром

Юрій Стифанищен боронив Україну.

Захисникові було 58 років.

29 лютого у місті Первомайський попрощалися із військовим Юрієм Стифанищеним. Захисник загинув 25 березня 2022 року біля міста Волноваха у Донецькій області.

За інформацією мера Первомайського Миколи Бакшеєва, народився Юрій Стифанищен 11 березня 1965 року у Первомайському. Навчався у школі №4, потім у профучилищі №29, згодом працював на заводі «Хімпром». До початку повномасштабного вторгнення був будівельником. До Збройних сил України долучився ще у 2019 році. Служив командиром мотопіхотного відділення у 53-й окремій механізованій бригаді ім. Володимира Мономаха у званні молодшого сержанта.

«Юрій Володимирович був відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність.Юрій Стифанищен був вольовою особистістю, відкритою ввічливою, чуйною та щирою людиною, прекрасним батьком для своїх дітей, з повним серцем любові до людей та України. Оборонця української землі поховали на цвинтарі у рідному Первомайському», — розповів Бакшеєв.

Як писав KharkovNEWS.info, у Чугуєві попрощалися із військовим Антоном Болсуном. Він служив у підрозділі протиповітряної оборони прикордонників та загинув 21 лютого під час мінометного обстрілу російських загарбників.

Джерело

Новости Харькова