На Харківщині підірвалася автівка, є постраждалий

Підрив стався у Куп'янському районі.

Через вибух постраждав чоловік.

Удень 6 вересня біля села Вільхуватка у Куп’янському районі підірвався легковий автомобіль. Близько 13:00 машина, рухаючись ґрунтовою дорогою, наїхала на невідомий вибухонебезпечний предмет, і він здетонував.

«Внаслідок вибуху постраждав 59-річний чоловік. Він отримав мінно-вибухову травму та опіки і наразі перебуває на лікуванні у медичному закладі», — повідомили у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

Жителів Харківщини закликають не пересуватися невідомими та ґрунтовими дорогами, лісами, полями, берегами річок та іншими відкритими територіями, особливо це стосується тих, де велися активні бойові дії або які перебували під окупацією. При виявленні підозрілих предметів потрібно негайно зв’язатися з рятувальниками або поліцейськими за номерами телефонів — 101, 102 або 112.

Як писав KharkovNEWS.info, 6 вересня у Савинській громаді (Ізюмщина) підірвалася вантажна автівка, яка рухалася ґрунтовою дорогою і перевозила дрова. Це сталося у лісовому масиві. Постраждали двоє чоловіків.

Джерело

Новости Харькова