На Харківщині під час обстрілу був поранений чоловік

Чоловік отримав осколкове поранення.

Минулої доби Росія била по Харківському, Куп’янському, Чугуївському та Богодухівському районах.

Унаслідок обстрілу села Кругляківка у Курилівській громаді (Куп’янський район) 49-річний чоловік отримав осколкове поранення. Постраждалого ушпиталили. У селі були пошкоджені два приватних житлових будинки й господарчі споруди. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За інформацією Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, росіяни обстріляли Кругляківку близько 15:30. Рятувальники змогли виїхати на перевірку місця обстрілу о 19:15. 

У Богодухівському районі було обстріляне село Басове. Як розповів начальник Золочівської військової адміністрації Віктор Коваленко, по Басовому завдали удару о 13:00 з артилерії. Загалом зафіксували вісім ударів. Унаслідок обстрілів пошкоджені два приватних будинки, село було знеструмлене.

Усього за добу під російськими обстрілами перебували 28 населених пунктів Харківщини — Одноробівка, Уди, Ветеринарне, Козача Лопань, Висока Яруга, Липці, Алісівка, Бугруватка, Стариця, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Бочкове, Плетенівка, Мала Вовча, Варварівка, Бударки, Рублене, Анискине та Мілове на Слобожанському напрямку, а також Красне Перше, Фиголівка, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Масютівка, Кислівка та Берестове на Куп’янському. По цих населених пунктах загарбники били з артилерії й мінометів. Також у Куп’янському районі було обстріляне з авіації село Синьківка (Петропавлівська громада).

Як писав KharkovNEWS.info, 20 червня російські окупанти обстріляли з авіації селище Козача Лопань на північ від Харкова.

Джерело

Новости Харькова