На Донбасі загинули двоє бійців із Харківської області

Смертельні поранення отримали Віталій Іванов та Олег Невара.

Україну від загарбників захищали мешканці Богодухівського та Куп’янського районів.

28 липня у боях за Україну загинув військовий із Краснокутської громади Віталій Іванов. Це сталося неподалік міста Бахмут у Донецькій області.

За інформацією Краснокутської селищної ради, Віталій Іванов народився 12 грудня 1991 року. Жив у селі Любівка. Час і місце поховання захисника повідомлять пізніше.

«Важко знайти слова втіхи, неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати. Кожен загиблий воїн — це болючий шрам на душі кожного з нас. В цю важку мить схиляємо голови в глибокій скорботі та висловлюємо щирі співчуття та підтримку родині, друзям, побратимам загиблого воїна», — зазначили у Краснокутській селищній раді.

Фото: Краснокутська селищна рада

Олег Невара отримав смертельне поранення отримав 31 липня у Луганській області. Він був родом із Вільхуватської громади Куп’янського району. Під час повномасштабного вторгнення служив у Збройних силах України молодшим лейтенантом.

«Вільхуватська сільська військова адміністрація від імені усієї громади схиляє голову у глибокій скорботі та висловлює щирі співчуття родині Героя України! Поділяємо Ваше горе! Сумуємо разом з Вами! Вічна пам’ять, честь і слава полеглому сину України, який віддав своє життя за майбутнє України та кожного з нас!», — написали на офіційній сторінці Facebook громади.

Олег Навара. Фото: Вільхуватська громада

Як писав KharkovNEWS.info, на Луганщині загинув сержант із Харківської області Назар Левшин. Захисник був родом із Борівської громади, йому було 24 роки.

Джерело

Новости Харькова