Мобільні групи знищили три російські дрони у Харківській області

Росіяни запускали по Україні ракети та безпілотники.

У небі над Україною за ніч знищили дев’ять дронів.

У ніч на 26 лютого російські загарбники запустили по Україні балістичну ракету «Іскандер-М» із території Криму, дві ракети С-300 із Бєлгородщини, три керовані авіаційні ракети Х-59, протирадіолокаційну ракету Х-31П з тимчасово окупованої Запорізької області та 14 ударних безпілотників «шахед» із Курської області. Про це повідомили у Повітряних силах Збройних сил України.

«В результаті бойової роботи протиповітряною обороною знищено три керовані авіаційні ракети Х-59 та 9 «шахедів» у межах Харківської та Дніпропетровської областей. До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України», — розповіли у Повітряних силах.

За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, три російські дрони були знищені вночі у Чугуївському районі. Виявили та ліквідували безпілотники мобільні вогневі групи.

Як писав KharkovNEWS.info, уночі 26 лютого два російських шахеди влучили по селу Скрипаї у Чугуївському районі. Під обстріл потрапила база відпочинку, яка не працює.

Джерело

Новости Харькова