Місто на Харківщині знеструмлено через обстріл

Росіяни влучили у поле за містом, після цього зникла електрика.

Енергетики відновлюють електропостачання.

У середу 10 січня місто Вовчанськ залишилося без світла. Знеструмлення сталося після обстрілу із боку російських окупантів. Інформацію про це підтвердили KharkovNEWS.info у компанії «Харківобленерго».

«На зараз можемо сказати, що так, місто без світла внаслідок обстрілу, але енергетики працюють над відновленням електропостачання», — розповіла речниця «Харківобленерго» Марина Шевченко.

У Вовчанську мешкають близько 2000 людей (навесні нараховувалося 4000 мешканців). Наразі росіяни постійно обстрілюють місто. За словами Марини Шевченко, учора ввечері 9 січня лише за дві години окупанти вдарили по Вовчанську 76 разів з артилерійського озброєння. Також по місту б’ють керованими авіаційними бомбами.

Як пише «Суспільне» із посиланням на начальника Вовчанської міської військової адміністрації Тамаза Гамбарашвілі, сьогодні російський снаряд влучив за містом. Унаслідок обстрілу ніхто не постраждав.

«Влучання було за 2-3 кілометри від міста, у поле. Електрики зараз з’ясовують, які пошкодження електромереж. Ми зараз не розуміємо, що там, але електрики у місті немає. Влучання було одне, поранених немає», — повідомив Гамбарашвілі.

Нагадаємо, 8 січня у селі Веселе співробітники Липецького району електромереж потрапили під обстріл. Вони виїхали відновлювати електрику після обстрілу, у цей час російські військові відкрили вогонь. Удруге енергетики потрапили під обстріл зранку 9 січня, коли оглядали пошкоджену високовольтну лінію у селі Слобожанське. 

Джерело

Новости Харькова