Мешканці Красноградської громади знову можуть оформити паспорт

У громаді запрацював відділ Міграційної служби.

Мешканці громади можуть відновити втрачені документи та вклеїти фото у паспорт.

Красноградський відділ Головного управління Державної міграційної служби у Харківській області відновив роботу. Він працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 14:00. Про це повідомили у Красноградській міській раді.

«Під час повітряних тривог і за відсутності електроенергії надання адмінпослуг зупиняється. Не ігноруйте повітряні тривоги, бережіть себе і своїх близьких», — зауважили у Красноградській міськраді.

У Красноградському відділі ГУ ДМС у Харківській області оформлюють паспорт громадянина України у формі ID-картки, видають ID-картку в обмін на паспорт-книжечку зразка 1994 року. Також тут можна вклеїти фото у паспорт при досягненні 25 та 45 років і оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

Дізнатися інформацію у Красноградського відділу ГУ ДМС у Харківській області можна за номером телефону: +38(05744) 7-22-56. Відвідувачів пропускають за поточною чергою.

Як писав KharkovNEWS.info, наприкінці жовтня у звільненому від окупантів місті Ізюм відновила роботу Державна міграційна служба. Це була мобільна група, яка працювала на колесах.

Джерело

Новости Харькова