Комунальники майже закрили вікна у пошкоджених від обстрілу будинках

Будинки постраждали під час ракетної атаки 7 лютого.

Майже усі вікна вже закрили OSB-плитами.

Унаслідок обстрілу Харкова уранці 7 лютого були пошкоджені 33 житлові будинки у Слобідському районі. У квартирах повилітало 66 вікон, у місцях загального користування — 76. Комунальники закрили майже усі віконні контури. Про це повідомили у Харківській міській раді з посиланням на департамент житлово-комунального господарства.

«Працівники КП «Харківжитлобуд» завершують закривати пошкоджені віконні контури. Крім того, вони вже усунули аварійність двох пошкоджених покрівель», — розповіли у міськраді.

Фото: Харківська міськрада Фото: Харківська міськрада

Як писав KharkovNEWS.info, росіяни обстріляли Харків о 6:00 7 лютого. По місту запустили п’ять ракет С-300. Влучання зафіксували у промисловій зоні Слобідського району. Постраждали троє людей — директор одного з підприємств та двоє охоронців з інших місць влучань. Постраждалі отримали легкі поранення, їм надали допомогу на місці.

У промзоні зруйновані офісні та виробничі приміщення. Зокрема, пошкоджені підприємства, які виробляють бетон і покрівлю. Після обстрілу сталося знеструмлення, без світла залишилися близько 1000 споживачів.

Попередня експертиза підтвердила, що дві з п’яти ракет, які вранці 7 лютого впали на території промислового сектору у Слобідському районі, були виготовлені у Північній Кореї.

Джерело

Новости Харькова