Кіт Степан отримав подарунок від харківських рятувальників

Кота приймали у пожежно-рятувальній частині.

Кіт Степан виразив захоплення вогнеборцями.

23 грудня на зустрічі з рятувальниками 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Харкова відомий блогер із Харкова кіт Степан отримав подарунок. Рятувальники подарували йому картину. Про це повідомила хазяйка кота на сторінці його Instagram.

«Під час останньої зустрічі з рятувальниками 11-ї ДПРЧ Харкова отримав картину, де відважні вогнеборці рятують мого пухнастого друга. Пишаюся усіма нашими рятувальниками та рятувальницям», — розповів кіт Степан.

Зазначимо, на картині, подарованій коту Степану, зображений дорослий кіт у формі рятувальника 11-ї пожежно-рятувальної частини Харкова. Кіт-рятувальник тримає на руках кошеня, яке дістав із вогню.

Фото: Кіт Степан / Instagram

Як писав KharkovNEWS.info, в 11-й пожежно-рятувальній частині Харкова рятувальники показали коту Степану маленькі пожежні машини та потримали його на руках, потім усі разом сфотографувалися.

Нагадаємо, кіт Степан до війни жив на Північній Салтівці у Харкові. На його Instagram підписано 1,3 мільйона людей. Він підкорив соцмережі байдужим виглядом, попри те, що відбувається довкола. Під час війни кіт Степан переїхав до Франції. В Україну Степан повернувся наприкінці вересня, у Харків — 18 грудня.

Джерело

Новости Харькова