Жителів громади на Харківщині просять заздалегідь узяти перепустки до прикордонних населених пунктів

Зробити це потрібно 23 серпня.

Жителів Дергачівської громади попередили про можливе загострення безпекової ситуації у День Незалежності.

Через це у четвер 24 серпня у Дергачах не працюватиме гуманітарний центр — допомогу не видаватимуть. Окрім цього, мешканцям потрібно заздалегідь узяти перепустки до тих сіл, де є пропускний режим, якщо вони хочуть потрапити туди саме у четвер. Йдеться про прикордонні населені пункти.

«Шановні мешканці Дергачівської громади! 24 серпня Дергачівський гуманітарний центр не буде здійснювати прийом громадян у зв’язку із можливим загостренням безпекової ситуації. Якщо 24 серпня ви плануєте відвідати населені пункти Дергачівської громади, де діє пропускний режим, будь ласка, подбайте про те, щоб взяти перепуску заздалегідь, а саме 23 серпня, з 08:00 до 16:00», — повідомив начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко.

Як писав KharkovNEWS.info, цього року у середу та четвер 23 і 24 серпня у Харкові та області не будуть змінювати комендантську годину. Вона розпочнеться, як і зараз, о 23:00 і триватиме до 5:00. Однак, за словами голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, існує висока ймовірність того, що окупанти будуть стріляти у ці дні, коли в Україні відзначають День державного прапора та День Незалежності. Тому жителів регіону закликають бути максимально уважними й обережними.

«Росіяни вдаються до відверто терористичних атак, метою яких є завдання шкоди цивільним людям. Імовірність таких ударів в дні державних свят України є дуже високою», — зазначив Синєгубов.

Джерело

Новости Харькова