Житель Ізюмщини підірвався, коли прибирав на подвір’ї

Підрив стався у Кам'янці.

Місцевий мешканець отримав травми.

У середу 14 червня у селі Кам’янка Ізюмського району підірвався чоловік 57 років. Повідомлення про це надійшло до поліцейських близько 13:00. Чоловік прибирав на подвір’ї та зачепив вибухонебезпечний предмет. 

«Встановлено, що 57-річний мешканець села Кам’янка прибирав на подвір’ї домоволодіння та задів предмет, схожий на міну «пелюстка». Потерпілого з травмами доставили до місцевого медичного закладу», — розповіли у Головному управлінні Національної поліції у Харківській області.

За інформацією Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, чоловік отримав мінно-вибухову травму, опіки та поранення ока. Його ушпиталили в лікарню Ізюма.

Жителів Харківської області закликають бути обережними та не чіпати незнайомі предмети. При виявленні таких потрібно негайно повідомляти до рятувальників або поліцейських за номерами телефонів — 101 або 102.

Як писав KharkovNEWS.info,  11 червня у селі Нова Гусарівка (Балаклійська громада) стався вибух. Слідчі встановили, що 55-річний чоловік скошував траву на своєму подвір’ї й підірвався на невідомому вибухонебезпечному предметі.

Джерело

Новости Харькова