Із Харківської міськради піде депутат

Депутати зберуться на позачерову сесію.

На сесії припинять повноваження депутатів, внесуть зміни до програм про цивільний захист і висвітлення роботи міськради.

29 грудня депутати Харківської міської ради зберуться на XXII позачергову сесію. Вона проходитиме в онлайн-режимі — відповідне розпорядження мера Харкова Ігоря Терехова про скликання сесії опубліковано на сайті міськради.

У порядку денному 13 питань і блок «Різне». Першим стоїть питання про дострокове припинення повноважень депутатів міськради. Далі міськрада внесе зміни до структури виконавчих органів та програми сприяння безпечній життєдіяльності у сфері соцзахисту населення на 2021-2025 роки.

Четвертим питанням розглянуть передачу Харківського психоневрологічного диспансеру №3 у спільну власність громад. Також на сесії внесуть зміни до комплексної програми розвитку цивільного захисту, підвищення рівня публічної безпеки та сприяння організації тероборони у Харкові на 2018-2025 роки, програми по реалізації рішень генплану міста до 2026 року, програми висвітлення роботи міськради на 2019-2025 роки.

У переліку є питання про комунальну власність громади, упорядкування найменувань об’єктів топоніміки та затвердження плану роботи міськради на 2024 рік.

Як писав KharkovNEWS.info, остання сесія Харківської міськради проходила 1 грудня. Вона також була позачерговою. На ній, зокрема, внесли зміни до бюджету на 2023 рік та звільнили харківських від орендної плати. 

Джерело

Новости Харькова