Інтенсивність обстрілів Харкова зменшилася — Синєгубов

Однак загроза обстрілів залишається.

Жителів Харкова просять прислухатися до сигналів повітряної тривоги та перебувати у цей час у захисних спорудах. 

Минулої доби обстрілів Харкова не зафіксовано. Російські окупанти останнім часом стали менше завдавати ударів по місту з території Росії. Однак загроза обстрілів лишається, і повітряна тривога лунає щодня.

«У нас кілька днів тому були удари дронами-камікадзе типу «Шахед», тому нам розслаблятися не можна. У нас щодня лунають повітряні тривоги, і ми закликаємо людей адекватно реагувати, за можливості знаходитися в укриттях, — сказав начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі національного телемарафону. — Так, дійсно, вона [інтенсивність обстрілів Харкова з території Росії — ред.] зменшилася. Тому що наші збройні сили працюють в цьому напрямку. І ворогу все важче і важче наносити удари по місту Харкову».

В області обстрілів не поменшало. На півночі Харківщини минулої доби були обстріляні понад дев’ять населених пунктів, які знаходяться за 50 кілометрів від кордону. У Куп’янському районі під обстріл потрапили понад шість населених пунктів. Окупанти руйнують цивільну інфраструктуру, житлові будинки, б’ють з авіації, артилерії та інших видів озброєння.

Як писав KharkovNEWS.info, минулої доби російські військові вдарили з авіації по селу Гатище у Вовчанській громаді. Також обстріли здійснювали по Харківському, Ізюмському та Куп’янському районах.

Джерело

Новости Харькова