Як у Харкові курсує наземний транспорт після відновлення руху (графік)

Опубліковані графіки руху тролейбусів, трамваїв та автобусів.

Наземний електротранспорт не курсував у Харкові після останньої ракетної атаки майже тиждень.

15 березня ввечері на маршрути в Харкові повернулися тролейбуси. Зранку 16 березня запустили трамваї. Після масованого удару у місті довелося розробляти нову схему роботи автобусів, які виводять на маршрути на час припинення роботи наземного електротранспорту та метро.

У Харківській міській раді опублікували графіки руху наземного електротранспорту та автобусів.

Наразі у місті 29 тролейбусних маршрутів, перший тролейбус виходить на маршрут о 5:16. Трамвайних маршрутів запустили поки дев’ять, перший рейс розпочинається о 5:25. Також містом курсують автобуси за 43-ма маршрутами, початок роботи о 5:30.

Як курсують тролейбуси:

Графік: Харківська міськрада

Як курсують трамваї:

Графік: Харківська міськрада

Як курсують автобуси:

Графік: Харківська міськрада

Нагадаємо, після останнього масованого ракетного удару 9 березня Харків залишився повністю знеструмленим. У місті зупинився наземний електротранспорт та метро. Метрополітен відновив роботу у неділю 12 березня. Інтервал руху на всіх лініях метро становив 15 хвилин. Однак після цього метро вже призупиняло роботу.

Однак трамваї та тролейбуси не запустили. Через це розробили нову схему роботи муніципальних автобусів. Ігор Терехов повідомляв, що наземний електротранспорт планують запустити вранці 15 березня, однак тролейбуси та трамваї на маршрути не вийшли.

15 березня близько 15:40 у Харкові почали подавати електроенергію для роботи наземного електротранспорту. Пошкоджене через ракетну атаку обладнання відремонтували, напругу на мережах стабілізували. Ввечері на маршрути вийшли тролейбуси.

Джерело

Новости Харькова