Харківська облрада закупить годинників на 155 000 гривень

Годинники будуть вручати як знак пошани від голови облради.

За годинники планують заплатити 155 419 гривень.

20 лютого Харківська обласна рада оголосила тендер на закупівлю заохочувальної відзнаки «Цінний подарунок — годинник з логотипом «Голова Харківської обласної ради». Про це пише Харківський антикорупційний центр із посиланням на систему публічних закупівель ProZorro.

Аукціон має пройти 20 лютого. Усього планують придбати 53 чоловічих і 30 жіночих наручних годинників. Поставити товар мають до 20 березня. Замовник хоче отримати годинники, виконані за ескізами, які він надасть, вони мають бути новими та якісними.

«Товар повинен бути новим, не допускаються зовнішні пошкодження як самого годинника, так і ремінця та подарункового футляра. Візуальні властивості годинників обрані відповідно естетичних міркувань та за результатом аналізу попередніх закупівель годинників», — йдеться у документації.

У чоловічих годинниках буде японський кварцовий механізм із секундною стрілкою, його виконають з латуні, покриття буде сріблястим, форма корпусу — кругла. Циферблат матиме світлий колір, накладні металеві значки сріблястого кольору, римські цифри. Ремінець виготовлять із натуральної шкіри чорного кольору, застібку зроблять із нержавіючої сталі. Годинники запакують у подарунковий картонний футляр темно-синього кольору.

Жіночі годинники також виготовлять з латуні, однак покриття буде з позолотою. Циферблат буде світлого кольору з накладними металевими значками золотистого кольору, трьома золотистими стрілками. Задню кришку зроблять із нержавіючої сталі, ремінець також із натуральної шкіри.

Чоловічі годинники. Скрін: документація Жіночі годинники. Скрін: документація

Як писав KharkovNEWS.info, харківське комунальне підприємство хоче купити риби на 17 мільйонів гривень. Постачальник пов’язаний із директоркою цього КП.

Джерело

Новости Харькова