Харків’янина засудили на сім років за убивство сина

Убивство сталося у Харкові минулого року.

Літній чоловік ударив ножем сина.

Ленінський районний суд Полтави виніс вирок чоловікові, який убив сина. Чоловіка визнали винним та призначили йому покарання у вигляді семи років ув’язнення.

За даними слідства, вбивство сталося 15 серпня 2022 року у квартирі будинку по вулиці Танкопія у Харкові. Уночі літній чоловік посварився із 37-річним сином. Під час сварки схопив ніж та встромив його синові у грудну клітину. Чоловік помер на місці. У суді обвинувачений визнав вину лише частково.

«Пенсіонер розказав, що його син мав проблеми з наркотиками і зловживав алкогольними напоями, тому між ними часто виникали конфлікти. За словами чоловіка, того вечора його син прийшов додому в стані алкогольного сп’яніння, поводився агресивно, лаявся на адресу батька і погрожував йому», — розповіли у Харківській обласній прокуратурі.

Винним чоловіка визнали за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирок суду набуде чинності після того, як пройде час на подання апеляції.

Як писав KharkovNEWS.info, за убивство жінки житель Харківщини проведе 12 років у тюрмі. Чоловік бив жінку до смерті, а потім скинув її тіло у вигрібну яму.

Джерело

Новости Харькова