Харків’янин запропонував патрульним 50 000 гривень хабаря

Чоловіка зупинили за порушення правил дорожнього руху.

Порушник хотів «вирішити питання на місці».

Уранці 10 жовтня патрульні помітили машину Hyundai, яка порушила правила дорожнього руху. Автівку зупинили у Київському районі, у водія попросили для перевірки документи. Як виявилося, водій був позбавлений права керування. Патрульні почали складати адміністративні протоколи, а водій став пропонувати їм хабар — спочатку 20 000 гривень, потім 50 000 гривень. На місце викликали слідчих.

«Правоохоронці неодноразово попереджали громадянина про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди. Однак водій на попередження не реагував, а, навпаки, наполягав на «вирішенні питання на місці» та пропонував ще більшу суму. Патрульні негайно викликали на місце слідчо-оперативну групу. На момент прибуття групи сума неправомірної вигоди сягнула 50 000 гривень. Надалі обставини дій чоловіка встановлять слідчі», — розповіли у Патрульній поліції Харківської області.

Як писав KharkovNEWS.info, на Салтівці водій пропонував патрульним 10 000 гривень хабаря. Чоловік на автівці Daewoo порушив ПДР. Коли автівку зупинили, в нього знайшли наркотики.

Джерело

Новости Харькова