Харків’ян запрошують працювати до поліції охорони

Вакансії є в управлінні поліції охорони у Харківській області.

Кандидатам обіцяють 18 000 зарплатні. 

Розпочався конкурс на заняття посад в управлінні поліції охорони у Харківській області. Відкриті 40 вакансій, потрібні поліцейські і поліцейські-водії (молодший склад поліції). Конкурс триватиме до 18 липня.

«Якщо ви самовіддана, упевнена в собі людина, готові зробити особистий внесок у забезпечення цілісності нашої Держави в цей непростий час — нам потрібні саме Ви! Долучайтеся до нашої команди!», — звернулися в управлінні поліції охорони у Харківській області.

Поліцейські охорони мають швидко та ефективно реагувати на сигнали «Тривога» з об’єктів, які охороняються, патрулювати територію, забезпечувати порядок, допомагати людям, які цього потребують, запобігати правопорушенням, розкривати злочини по гарячих слідах.

Поліцейські-водії повинні будуть максимально швидко прибувати на службовому транспорту у разі спрацювання сигналізації. Усі інші обов’язки збігаються з обов’язками поліцейського охорони.

У поліції охорони чекають на людей із належним рівнем фізичної підготовки та станом здоров’я, здатністю до логічних операцій в екстремальних умовах, стійких до стресу. Потрібно бути дисциплінованими, комунікабельними, вміти користуватися персональним комп’ютером.

Кандидати повинні мати громадянство України, повну загальну середню освіту, вільно володіти державною мовою, знати Конституцію України та закони «Про Нацполіцію», «Про запобігання корупції», Кодекс України про адміністративні правопорушення. Заяви на участь у конкурсі можуть подавати люди від 18 років.

Окрім зарплатні у розмірі 18 000 гривень, поліцейським охорони обіцяють соціальне забезпечення, пільговий лізинг на житло, компенсацію оренди за винайм житла, профпідготовку за міжнародними стандартами. Також вони зможуть отримати вищу освіту у вишах, які готують поліцейських.

Дізнатися детальну інформацію щодо вакансій можна за номером телефону: 099-726-92-46 (із 09:00 до 18:00 по буднях). Поліцейські охорони можуть зареєструватися у конкурсі за посиланням тут, поліцейські-водії — тут.

Як писав KharkovNEWS.info, більша частина підприємств, які зупинились у лютому 2022 року, вже відновили діяльність. За даними ХОВА, таких 65%. Але це в основному малий та середній бізнес. Промислові гіганти ідуть з регіону.

 

Джерело

Новости Харькова