Харків’ян просять впускати комунальників для перевірки систем опалення

У місті почали готуватися до нового опалювального сезону.

У першу чергу перевірятимуть пошкоджені будинки.

Після завершення опалювального сезону у Харкові почали готуватися до наступного. Співробітники «Тепломереж» перевіряють системи опалення та гарячої води. Тому жителів міста просять впускати комунальників.

«Надалі співробітники «Харківських теплових мереж» просять мешканців міста вчасно надавати доступ для перевірки систем центрального опалення та гарячого водопостачання, оскільки розпочинається планова підготовка будинків до наступного опалювального сезону. Якщо вас немає в місті, потурбуйтеся про доступ у будь-який зручний спосіб», — звернулися до харків’ян у КП «ХТМ».

Як повідомили KharkovNEWS.info у КП «Харківські теплові мережі», перевіряти системи опалення та гарячого водопостачання будуть в усіх будинках, проте найбільшу увагу приділятимуть саме пошкодженим. До деяких квартир складно потрапити, оскільки там наразі не проживають мешканці. Саме тому комунальне підприємство звернулося до жителів, аби вони знайшли можливість надати доступ комунальникам до помешкання.

«У першу чергу пошкоджені [перевірятимуть будинки — ред.], звісно. Але, загалом, усі будинки щороку готують до зими. Одразу після закінчення опалювального сезону починають перевіряти системи. З війною в місті виникла така ситуація, що люди виїжджають з міста, і потрапити до оселі у випадку якихось проблем із системою складно», — пояснили у «Харківських тепломережах».

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові достроково завершили опалювальний сезон. Таке рішення ухвалили, аби розвантажити енергетичну систему, в якій сталися збої через останній масований ракетний удар 22 березня. Тепло вимкнули 26 березня.

Джерело

Новости Харькова