Дві сестри утримували борделі у Харкові

За послуги брали 100 доларів.

Правоохоронці викрили у Харкові двох сутенерок — 31-річну мешканку Луцька та 30-річну жительку Києва.

За даними слідства, жінки є двоюрідними сестрами. Вони створили у квартирах Харкова борделі, а для знайшли дівчат, які перебували у скрутному матеріальному становищі. Оголошення про надання інтимних послуг за гроші публікували в інтернеті.

«Сутенерки почергово спілкувалися з клієнтами, надавали їм на вибір жінок для інтимних послуг, контролювали час їх надання та отримували оплату. Частину зароблених грошей організаторки розподіляли між собою та «працівницями». Вартість сексуальних послуг становила від 100 доларів США», — повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

У сестер провели обшуки, знайшли та вилучили понад 10 000 доларів, 900 євро, 160 000 гривень, смартфони, банківські картки, чорнові записи та SIM-картки. За інформацією Головного управління Нацполіції у Харківській області, також був знайдений корпус бойової гранати Ф-1.

Жінкам оголосили підозру за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи у заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від чотирьох до семи років ув’язнення. 

Як писав KharkovNEWS.info, харків’янка робила бізнес на ста повіях по містах України. У Києві поліцейські викрили групу сутенерів. Тридцятирічна харків’янка організувала злочинну групу у столиці. Вона займалася сутенерством у кількох великих містах. 

Джерело

Новости Харькова