Деякі тролейбуси ходитимуть за скороченим маршрутом

Зміни внесли у два тролейбусних маршрути.

Комунальники ремонтують контактну мережу.

Від вечора вівторка і до 20:00 середи заборонений проїзд тролейбусів провулком Подільським, проспектом Гагаріна, вулицями Вернадського та Кузнечною — від проспекту Героїв Сталінграда до розворотного кола «Вулиця Університетська». Тролейбуси не ходитимуть ділянками до кінця робочого дня. Про це повідомили у Харківській міській раді з посиланням на департамент інфраструктури.

У цей час тролейбуси ходять так:

Тролейбуси №3: 

  • розворотне коло «Вулиця 12 Квітня» — вулиця 12 Квітня (у зворотному напрямку: проспект Індустріальний — проспект Героїв Харкова) — проспект Олександрівський — проспект Героїв Сталінграда — Гагаріна — вулиця Аерофлотська — розворотне коло «Аеропорт».

Тролейбуси №6: 

  • розворотне коло «Залізнична станція «Основа» — вулиця Валдайська — вулиця Деповська — вулиця Південнопроектна — проспект Гагаріна — проспект Героїв Сталінграда — розворотне коло «Парк «Зустріч»,

У рух тролейбусів №58 зміни не вносили.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові заборонили проїзд вулицею Раєвською. Це — район перехрестя з вулицею Миколи Манойла (Салтівка). Транспорт не зможе курсувати вулицею до 6 грудня. 

Джерело

Новости Харькова