Деякі трамваї у Харкові курсуватимуть по-іншому

Зміни стосуються трамваїв №6 і №8.

Рух буде перекритий через ремонт трамвайної колії.

У четвер 29 червня з 9:30 до 15:30 заборонять проїзд трамваїв провулком Салтівським і Салтівським шосе — на ділянці від вулиці Академіка Павлова до розворотного кола «602-й мікрорайон». Про це повідомили у Харківській міській раді з посиланням на департамент інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків’янка судиться з міськрадою за трамвай на вулиці Весніна

У цей період трамваї змінять маршрут і будуть ходити так:

Трамваї №6: 

  • розворотне коло «Південний вокзал» — вулиця Полтавський Шлях — майдан Сергіївський — майдан Павлівський — майдан Конституції — проспект Героїв Харкова — вулиця Кошкіна — вулиця Георгія Тарасенка — парк Машинобудівників;

Трамваї №8: 

  • розворотне коло «Вулиця Одеська» — проспект Героїв Сталінграда — вулиця Морозова — вулиця Георгія Тарасенка — вулиця Молочна — майдан Захисників України — проспект Героїв Харкова — вулиця Академіка Павлова — в’їзд Семиградський — вулиця Віринська — вулиця Мойсеївська — вулиця Шевченка — розворотне коло «Журавлівський гідропарк».

Як писав KharkovNEWS.info, 14 червня у Борівській громаді (Ізюмський район) почав курсувати соціальний автобус. Він сполучає села громади та районний центр. Крім того, є рейси до Слов’янська та Ізюма, вони також є безкоштовними.

Джерело

Новости Харькова