Чотири жертви: у прокуратурі розповіли подробиці трагедії у Харкові

Зловмисника чекає довічне позбавлення волі.

Вбивство сталося у квартирі по вулиці Метробудівників у Харкові.

Чоловік вбив трьох родичів в квартирі: 49-річну матір, 10-річну сестру та 71-річного вітчима.

Після скоєння вбивств зловмисник через службу таксі викликав автомобіль. Погрожуючи ножем, він відібрав автівку у водія, а сам далі поїхав містом. Його четвертою жертвою став пішохід.

«Під час керування в районі перехрестя проспекту Героїв Праці та Гвардійців Широнинців зловмисник вчинив ДТП — на місці загинув 52-річний чоловік, який в цей час переходив дорогу по пішохідному переходу», — розповіли у Харківській обласній прокуратурі.

Слідчі відкрили кримінальні провадження. Проводяться досудові розслідування за фактом умисного вбивства трьох осіб, серед яких малолітня дитина (п. 1, п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України), за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом (ч. 2 ст. 289 КК України) та за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі. Молодик затриманий в порядку статті 208 КПКУ. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру за скоєння злочинів.

Місце вбивства. Фото: поліція Харківської областіМісце вбивства. Фото: поліція Харківської області

Як писав KharkovNEWS.info,  10-річна дитина стала жертвою потрійного вбивства у Харкові. 20-річний чоловік був затриманий після смертельної ДТП на вулиці Гвардійців Широнінців: Керівник полції Харківщини розповів, що попередньо зловмисник був під впливом наркотиків та сказав слідчим, що скоїти вбивство його змусив люцифер, який в нього вселився.

Джерело

Новости Харькова