Через обстріли Харківщини пошкоджені будинки та автівка

Окупанти обстрілювали регіон з артилерії, мінометів та авіації.

Минулої доби під обстрілами перебували Харківський, Богодухівський, Чугуївський і Куп’янський райони.

Ворог обстріляв Вовчанськ з артилерії. У місті був пошкоджений багатоквартирний будинок. Удень по селу Одноробівка у Золочівській громади ударили з мінометів, пошкоджень зазнали двоповерховий багатоквартирний будинок і два приватних будинки. Оупанти також накрили Липці із реактивних систем залпового вогню. Унаслідок обстрілів ніхто не постраждав, але була пошкоджена машина, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За інформацією Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, пожеж через обстріли минулої доби у регіоні зафіксовано не було.

Як повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України, росіяни з авіації вдарили по селу Піщане на Куп`янщині.

На Слобожанському напрямку Росія зберігає військову присутність на прикордонні та робить мінно-вибухові загородження на Бєлгородщині. На Куп’янському напрямку учора здійснила більше ніж 15 атак біля сіл Синьківка, Іванівка та Кислівка. Збройні сили України усі штурми відбили.

Як писав KharkovNEWS.info, 18 жовтня росіяни обстріляли Індустріальний район Харкова, у місті почалися часткові перебої зі світлом. Постраждала жінка 67 років, її ушпиталили з осколковими пораненнями. Слідчі встановили, що це був ракетний удар, окупанти вдарили «Іскандером».

Джерело

Новости Харькова