Чашку — першачку. Жителів Харківщини просять підтримати дітей, які не зможуть піти до шкіл

Першокласникам можна зробити подарунок і написати лист підтримки.

Жителям Близнюківської громади пропонують узяти участь в акції «Чашка доброти», аби підтримати першокласників знищених окупантами шкіл Борівської громади.

У цьому році до закладів освіти Борівщини мали б піти 54 першокласники. Однак їхні школи зруйновані через російські обстріли. Тому у Близнюківській громаді вирішили підтримати майбутніх учнів та провести акцію. Кожний може подарувати першокласнику горнятко та пенал і написати листа із підтримкою. Акція буде проходити до 1 вересня.

«Росіяни змогли знищити стіни, проте не здатні знищити волю українців до перемоги і поклик підтримувати один одного у скрутні часи. Ми пропонуємо кожному, хто має добре серце, придбати для однієї дитини з Борівщини гарне яскраве горнятко та пенал. А також — написати листа зі словами підтримки. Повірте, ваші побажання мають дуже велике значення», — зазначили у Близнюківській громаді.

Щоб узяти участь в акції та підтримати першокласника, потрібно звернутися за номером телефону: 050 700 99 99. Також можна прийти до Близнюківської селищної ради (15 кабінет).

Як писав KharkovNEWS.info, 7 липня Рада оборони Харківської області дозволила закладам освіти відновити традиційне офлайн навчання. Рішення стосується дитячих садочків, шкіл, вишів, коледжів. Поновити навчання офлайн зможуть лише ті заклади освіти, які виконають кілька обов’язкових умов.

Джерело

Новости Харькова