Біля Вугледару загинув кулеметник з Харківщини

Павлу Шевченку було 30 років.

Житель села Мартове загинув, захищаючи село Благодатне, що біля Вугледару.

Старший солдат Павло Шевченко загинув 25 січня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Благодатне на Донеччині. Він стримував наступ російської армії на Вугледар, який знаходиться в 20 км від Благодатного.

Павло був кулеметником 3-го стрілецького відділення 2-го стрілецького взводу 2-ї стрілецької роти 1-го стрілецького батальйону в/ч А7015. Йому було 30 років.

«Павло віддав найдорожче – молоде життя за незалежність Батьківщини, за свободу і мир нашої держави, за кожного українця. Висловлюю щирі слова співчуття батькам, дружині, сестрі, всій родині та близьким Героя-Захисника. Сил вам та Божої допомоги перенести неймовірний біль втрати. Спільно з вами у  скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять вірного Сина України», — написав в особистому каналі в Telegram голова Печенізької громади Олександр Гусаров. 

Як писав KharkovNEWS.info, на Бахмутському напрямку загинули мешканці Харківської області Віктор Клименко, Юрій Демченко та студент харківського університету Кирило Баєв. 

Джерело

Новости Харькова