У Харкові затримали водія, який уп`ятнадцятеро перевищив норму алкоголю

На порушника склали адмінпротоколи.

Чоловік сів за кермо п’яним, без документів і у заборонений час.

Уночі 30 червня, під час дії комендантської години, у Харкові зупинили Volkswagen. Патрульні під час розмови з водієм зрозуміли, що він нетверезий. Чоловік пройшов тест за допомогою Drager, і виявилося, що він випив у 15 разів більше дозволеного нормою.

«Громадянин погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки за допомогою газоаналізатору Drager, результат якого склав 3,05 проміле, що у понад 15 разів перевищує допустиму норму. Під час перевірки документів інспектори встановили, що водій не має права керування відповідним транспортним засобом», — розповіли у Патрульній поліції Харківської області.

Патрульні склали щодо водія адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами особами у стані сп’яніння) та адмінпостанову за ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Усього за минулу ніч харківські патрульні зупинили 11 п’яних водіїв.

Як писав KharkovNEWS.info, п’яний водій пропонував хабар харківським патрульним. 17 червня патрульні зупинили на вулиці Клочківській Daewoo Lanos за порушення правил дорожнього руху. Водій виявився п’яним.

Джерело

Новости Харькова