У Харкові рецедивіст зарізав чоловіка через зауваження

Вбивця був у стані наркотичного сп'яніння.

Московський районний суд Харкова засудив 28-річного чоловіка до 12 років позбавлення волі за вбивство.

Подія трапилась у жовтні минулого року. Увечері жителі першого поверху багатоквартирного будинку на вулиці Гвардійців Широнінців помітили, як хтось намагається потрапити у під’їзд.

Двоє жінок та двоє чоловіків вийшли на ґанок і побачили незнайомця. Чоловіки зробили йому зауваження з приводу того, що він намагається увійти до під’їзду в комендантську годину.

«Виник конфлікт, який переріс у сутичку. «Гість», перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння, дістав ніж, який мав при собі, та завдав ним ударів одному з чоловіків в область грудної клітини. Попри всі зусилля медиків, які приїхали на виклик, врятувати життя потерпілого не вдалось — він помер у автомобілі «швидкої», — розповіли у пресслужбі прокуратури.

Чоловіка засудили до 12 років позбавлення волі за навмисне вбивство. Раніше він вже сидів у в’язниці за крадіжки і грабежі.

Як писав KharkovNEWS.info, у Чугуєві судять двох місцевих жителів, які під час окупації стали «дружинниками» і до смерті забили арматурою та шматками бетону своїх односельців. 

Джерело

Новости Харькова