У Харкові підірвався чоловік

Він натрапив на вибухонебезпечний предмет, коли збирав металобрухт.

Постраждалого ушпиталили у середньому стані.

У четвер 19 жовтня у Харкові на невідомому вибухонебезпечному предметі підірвався чоловік 42 років. Це сталося по вулиці Матросова. Повідомлення про підрив рятувальники отримали о 16:30. Попередньо встановлено, що чоловік збирав металобрухт і наступив на предмет, який здетонував.

«Він отримав міно-вибухову травму лівої ступні, множині поранення обличчя та одразу був госпіталізований до лікарні. Остаточні обставини події з’ясовуються», — розповіли у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, стан чоловіка, коли його ушпиталювали, був середнім.

Жителів Харківщини закликають не пересуватися невідомими шляхами, лісами, полями, берегами річок, особливо це стосується територій, які перебували під окупацією або де велися активні бойові дії. Також не слід торкатися будь-яких незнайомих або підозрілих предметів. При виявленні таких потрібно одразу повідомили Держслужбі України з надзвичайних ситуацій або Нацполіції. Зробити це можна за номерами телефонів — 101, 102 або 112.

Як писав KharkovNEWS.info, 17 жовтня у полі поблизу села Піски-Радьківські Борівської громади Ізюмського району трактор підірвався у балці на невідомому предметі. Водій загинув на місці.

Джерело

Новости Харькова