У Харківській області запустили безкоштовні автобуси

Соціальні автобуси курсують із понеділка по суботу.

Безкоштовними автобусами можна дістатися до Балаклії з невеликих сіл.

У Балаклійській громаді запустили безкоштовний соціальний маршрут. Автобуси курсують із понеділка по суботу. Про це повідомили у Балаклійській міській військовій адміністрації.

«За підтримки Гуманітарного Фонду для України (UHF) гуманітарна місія «Проліска» організувала для мешканців Балаклійської громади безкоштовний соціальний маршрут. Відтепер люди з віддалених куточків нашої громади абсолютно безкоштовно зможуть виїжджати до міста Балаклія та сусідніх сіл», — розповіли у Балаклійській міській військовій адміністрації. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові відкривають новий автобусний маршрут

Безкоштовні автобуси проходять через 21 населений пункт — Балаклія, Щурівка, Нова Гусарівка, Байрак, Калинівка, Яковенкове, Слобожанське, Успенське, Асіївка, Чепіль, Волобуївка, Гусарівка, Лозовенька, Вільне, Нова Серпухівка, Шевелівка, Петрівське, Завгороднє, Берестянка, Протопопівка та Волвенкове.

Соціальні маршрути відкриваються з 7:00 (Щурівка, Слобожанське, Чепіль, Лозовенька, Петрівське, Протопопівка) і працюють до 14:30 (Калинівка). У Балаклійській міській військовій адміністрації зазначили, що надалі графік руху може змінюватися, про що повідомлять додатково.

Розклад руху соціального маршруту в Балаклійській громаді:

Як писав KharkovNEWS.info, у грудні 2022 року Дергачівська громада завдяки благодійникам запустила соціальний автобус. Безкоштовний транспорт курсує двічі на тиждень — у середу та четвер.

Джерело

Новости Харькова