У Харківській області проводять в останню путь двох захисників

Про смерть і загибель бійців повідомили у Первомайській та Лозівській громадах.

Віталій Сторожев помер у шпиталі, Сергій Ахріменко загинув.

10 березня у шпиталі помер військовий із Первомайської громади Віталій Сторожев. Він отримав поранення у місті Бахмут. Йому було 26 років.

«У запеклих боях у Бахмуті отримав поранення. Лікарі військового госпіталю боролися за життя Героя але, на жаль, молоде серце не витримало і зупинилося назавжди», — розповів повідомив Первомайський міський голова Микола Бакшеєв.

Віталій Сторожев народився 9 січня 1997 року. Закінчив Первомайську загальноосвітню школу №4, вступив до Національної гвардії України. Поховають військового у середу 15 березня. У нього залишився батько.

Віталій Сторожев. Фото: Микола Бакшеєв

Про загибель Сергія Ахріменка повідомили у Лозівській міській раді. Він служив на посаді стрільця 3-го стрілецького батальйону з охорони та оборони об’єктів державного значення Національної Гвардії України військової частини 3005 (Харків). Сергія Охріменка також поховають завтра, 15 березня.

«Загинув від кулі снайпера 10 березня 2023 року поблизу населеного пункту Кремінна Луганської області. Отримав поранення, не сумісне з життям. Сергія не стало на 40-му році життя», — розповіли у Лозівській міській раді.

Сергій Ахріменко. Фото: Лозівська міськрада

Як писав KharkovNEWS.info, на війні загинули двоє мешканців Харківщини — Василь Драгун із Валківської громади та Андрій Унтура з Нововодолазької громади.

Отключить проверкуПремиальные предложенияОтключить проверкуПремиальные предложения

Джерело

Новости Харькова