У Харківській області п’яний водій збив паркан та втік

Пригода сталася в селі Леб'яже Чугуївського району.

Нетверезий чоловік врізався у паркан на автомобілі Volkswagen.

18 квітня жителька села Леб’яже зателефонувала в поліцію і повідомила, що невідомий чоловік в’їхав у її паркан та втік.  Поліцейські поїхали шукати хулігана. Невдовзі вони поміти автомобіль Volkswagen, який їхав в напрямку селища Чкаловське. Ззовні він повністю відповідав тому, про який розповідала заявниця.

«Зупинивши втікача, інспектори одразу помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння», — розповіли в Чугуївському райвідділку поліції.

На 40-річного водія поліцейські склали протоколи відразу за трьома статтями: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП). Якщо суд визнає чоловіка винним, його, ймовірно, оштрафують та заборонять сідати за кермо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція шукає свідків ДТП із трамваєм у Харкові 

Того ж дня поліцейські спіймали ще одного нетверезого кермувальника в селищі Кам’яна Яруга. Його зупинили за порушення ПДР.  З перших хвилин спілкування з чоловіком правоохоронці помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат тесту на алкогольне сп’яніння — 3,17 проміле. Крім того, поліцейські виявили, що порушник не має відповідної водійської категорії. На чоловіка патрульні винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керувати таким транспортним засобом) та протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Джерело

Новости Харькова