Тролейбуси і трамваї у Харкові змінять маршрути

Транспорт курсуватимуть інакше до 15:30.

У Харкові змінять маршрути деякі тролейбуси та трамваї.

31 січня буде заборонений проїзд тролейбусів вулицею Дерев’янка — від вулиці Станіслава Партали до вулиці Сумської. Тролейбуси не ходитимуть ділянкою із 10:00 до 15:00, оскільки на ній будуть ремонтувати контактну мережу. Про це повідомили у Харківській міській раді з посиланням на департамент інфраструктури.

На час перекриття ділянки внесли зміни до маршруту тролейбусів №40. Вони рухатимуться так:

  • частина 1: розворотне коло «Проспект Перемоги» — проспект Перемоги — проспект Людвіга Свободи — вулиця Ахсарова — вулиця Дерев’янка — вулиця Станіслава Партали — розворотне коло «Лікарня швидкої допомоги»,
  • частина 2: розворотне коло «Майдан Конституції» — вулиця Сумська  розворотне коло «Центральний парк».

Крім того, сьогодні заборонять рух трамваїв вулицями Молочною та Гольдбергівською. Із 9:30 до 15:30 перекриють для трамваїв ділянку від вулиці Георгія Тарасенка до провулка Рибасівського у напрямку вулиці Москалівської. Тут ремонтуватимуть трамвайні колії.

Трамваї №27 змінять маршрут і підуть так:

  • розворотне коло «Салтівське» — проспект Тракторобудівників — вулиця Героїв Праці — вулиця Академіка Павлова — проспект Героїв Харкова — майдан Конституції — майдан Павлівський — вулиця Університетська — вулиця Греківська — провулок Рибасівський — вулиця Гольдбергівська — вулиця Москалівська — розворотне коло «Новожанове»,
  • зворотно: за основним маршрутом.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові заборонили відстежувати місця перебування громадського транспорту в онлайн-режимі. Це зробили для того, щоб запобігти надзвичайним ситуаціям під час війни. Коли сервіси знову стануть доступними, поки невідомо. 

Джерело

Новости Харькова