Суд на Харківщині шукає співробітників

Працевлаштуватися можна у Балаклії.

У Балаклійській районний суд Харківської області потрібні співробітники.

Вакантними є такі посади: секретар судового засідання, секретар суду, старший судовий розпорядник, судовий розпорядник та прибиральниця службових приміщень (кілька вакансій). Про це повідомили у Балаклійській міській військовій адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харківській області збільшилась кількість вакансій

Яку зарплатню обіцяють:

  • від 8130 гривень — секретарю судового засідання;
  • від 8052 гривень — секретарю суду;
  • від 8130 гривень — старшому судовому розпоряднику;
  •  від 8052 гривень — судовому розпоряднику;
  • 5311,50 гривні — прибиральницям службових приміщень.

Кандидати на посади у Балаклійському районному суді Харківської області можуть дізнати детальну інформацію про вакансії за номером телефону: 050-550-28-78.

Як писав KharkovNEWS.info, голові Балаклійського районного суду Харківської області Володимиру Купіну оголосили підозру за співпрацю з російськими окупантами. Під час окупації він виїхав із Балаклії до Куп’янська та влаштувався до «временной гражданской администрации Харьковской области» окупантів.

Володимиру Купіну 42 роки. Він уродженець селища Приколотне у Великобурлуцькій громаді. Суддею Балаклійського районного суду Харківської області став 18 травня 2012 року. На загальних зборах суддів Балаклійського райсуду 10 листопада 2021 року його обрали головою.

Нагадаємо, з 1 травня Балаклійський районний суд Харківської області змінив територіальну підсудність. Справи цього суду розглядають у Комінтернівському районному суді Харкова.

Джерело

Новости Харькова