Сили оборони відбили атаки окупантів в районі двох сіл на Харківщині

Ворог зосереджується на наступі на Куп’янському напрямку.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Гряниківка і Масютівка Харківської області. 

Протягом минулої доби російські війська обстрілювали мирних жителів та цивільну інфраструктуру щонайменше 10 прикордонних населених пунктів Чугуївського, Куп’янського та Харківського районів.

На Слобожанському напрямку наступальних угруповань противника не виявлено. Втім російські війська продовжують утримувати визначені підрозділи у прикордонних з Україною районах. Протягом доби обстрілів агресорів зазнали Ветеринарне, Козача Лопань, Стрілеча і Красне Перше на Харківщині, — йдеться в ранковому зведенні Генштабу.

На Куп’янському напрямку противник здійснив обстріли населених пунктів Новомлинськ, Дворічна, Гряниківка, Куп’янськ і Берестове Харківської області.

Обстріли Харківщини та інших областей матимуть наслідки для Росії, — про це наголосив у своєму вечірньому зверненні президент України Володимир Зеленський.

«Кожен російський удар по Харкову і області, по Сумщині і Донеччині, по Хмельницькому, Нікополю і кожному куточку нашої України — матимуть для держави-терориста конкретні юридичні наслідки», — підкреслив президент. 

Як писав KharkovNEWS.info,  внаслідок обстрілів 18 лютого одна людина загинула, двоє поранені. В стані середньої тяжкості постраждалі ушпиталені.

Джерело

Новости Харькова