Росіяни 27 разів ударили по Вовчанську

У місті пошкоджені будинки та автомобілі.

Після обстрілів зайнялися об’єкти цивільної інфраструктури.

Удень 4 березня російські загарбники 27 разів обстріляли Вовчанськ. Ударів по місту завдавали з реактивних систем залпового вогню «Град», мінометів, а також били касетними боєприпасами. Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції у Харківській області Володимир Тимошко.

«Внаслідок ворожих атак сталося займання двох приватних домоволодінь. Пошкоджено 11 житлових будинків, господарчі споруди, автомобілі. На щастя, постраждалих від злочинних дій ворога немає», — розповів Тимошко.

За інформацією Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, у Вовчанську було дві пожежі. Близько 23:00 рятувальники виїхали гасити перше займання. Приватний будинок горів на площі 200 квадратних метрів. Вогнеборці працювали під постійними обстрілами. Їм вдалося врятувати від вогню гараж і одноповерховий будинок на чотири квартири поряд. Друга пожежа сталася після опівночі. 

«І цього разу їхньою мішенню стала приватна оселя. Площа пожежі склала 120 кв. м. Роботі рятувальників також заважали повторні обстріли. На щастя, жертв та постраждалих в обох випадках немає», — повідомили у ГУ ДСНС.

Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, водій «швидкої» був поранений під час обстрілу Харківщини. Росіяни вдарили по селу Сенькове у Куп’янському районі.

Джерело

Новости Харькова