Росія завдала авіаудару по Харківському району

По регіону били з авіації, артилерії та мінометів.

Минулої доби під обстріли потрапили 22 населених пункти Харківщини.

20 червня російські окупанти обстріляли з авіації селище Козача Лопань на північ від Харкова. Із мінометів та артилерії били по населених пунктах Івашки, Гур’їв Козачок, Уди, Мар’їне, Висока Яруга, Мороховець, Тернова, Гатище, Вовчанськ, Бударки, Устинівка, Чугунівка, Амбарне та Григорівка. На Слобожанському напрямку Росія зберігає військову присутність у прикордонні з Україною. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

Авіаційний удар був завданий ще по одному населеному пункту Харківщини — Колодязному (Дворічанська громада Куп’янського району). Крім того, ворог обстрілював Фиголівку, Дворічну, Западне, Кислівку та Берестове на Куп’янському напрямку.

Як писав KharkovNEWS.info, російські окупанти активізувалися на Куп’янсько-Лиманському напрямку. Лише за одну добу (19 червня) на цьому напрямку російські військові здійснили 21 атаку. Головною силою для атак служать так звані штурмові роти «Штурм Z». До їхнього складу входять люди, що мають проблемі із законом. Їх використовують, аби виснажити оборону українських захисників.

Джерело

Новости Харькова