Росія ударила ракетою по Харкову

Під обстріл потрапив Шевченківський район.

Окупанти били по житловій інфраструктурі Харкова.

Удень 26 березня росіяни обстріляли центр Харкова. Вибух пролунав об 11:35. Повітряну тривогу оголосили у регіоні за дві хвилини. За інформацією Харківського міського голови Ігоря Терехова, російський снаряд влучив у Шевченківському районі.

«Попередньо, удар прийшовся по району житлової забудови Харкова. Інформація щодо постраждалих та можливих руйнувань уточнюється», — розповів Терехов.

За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, станом на 11:54 інформації про постраждалих не надходило.

«Зафіксовано влучання у Шевченківському районі. Інформація щодо постраждалих на цю хвилину не надходила. Огляд місця профільними службами триває», — повідомив Синєгубов.

За даними Терехова, внаслідок удару постраждала нежитлова будівля, у багатоповерхівці неподалік повилітали шибки. Люди не постраждали.

Близько 12:10 у місті знову пролунав вибух.

Як писав KharkovNEWS.info, сили ППО збили усі «шахеди» над Харківською областю. Уночі 26 березня російські окупанти атакували Харків безпілотними літальними апаратами типу «шахед».

Джерело

Новости Харькова