Росія ударила по Харкову «шахедами»

Уночі по Україні була здійснена комбінована атака ракетами та безпілотниками.

Окупанти били по об’єктах цивільної інфраструктури у двох районах міста.

Вибухи пролунали близько 03:10. Російська армія завдала ударів безпілотниками. Попередньо, два «шахеди» влучили у будівлі у Салтівському та Київському районах Харкова. 

«Ворог здійснив атаку БПЛА «шахед» на об’єкти цивільної інфраструктури Харкова. В одному випадку постраждало постраждало комунальне підприємство у Київському районі, а в іншому випадку — складське приміщення у Салтівському, де внаслідок вибуху сталася пожежа. На місцях прильотів працюють усі відповідні служби», — повідомив уночі Харківський міський голова Ігор Терехов.

За словами начальника ХОВА Олега Синєгубова, також було зафіксовано влучання безпілотника в автомобіль.  

Інформації про постраждалих не надходило.

Цієї ночі Росія здійснила комбіновану атаку на Україну: по багатьох областях завдали ударів балістичними ракетами. У Київській області спрацювало ППО. У Кривому Розі ракета влучила в житлову п’ятиповерхівку та інші цивільні об’єкти. Відомо щонайменше про трьох загиблих, під завалами залишаються люди.

За повідомленням Генштабу, уночі ворог атакував Україну 14 крилатими ракетами, з яких 10 знищила ППО, та 4 «шахедами», один з яких збили захисники. Також завдав авіаційного удару 4 «Шахедами».

Нагадаємо, у ніч проти 12 червня російська армія ударила балістичною ракетою по передмістю Харкова: у селі Хорошеве знищені два будинки і пошкоджені понад десяти. Поранених не було.

Джерело

Новости Харькова