Під час пожежі постраждав мешканець Харківської області

Зайнялася господарча споруда.

Власник будівлі намагався загасити пожежу й отримав опіки.

Близько опівночі 9 квітня рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла через джерело запалювання вогневого впливу у Вовчанську. Там зайнялася господарча споруда, площа пожежі склала 50 квадратних метрів. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

За адресою виїхали два підрозділи ДСНС. Вони локалізували вогонь о 00:25, повністю загасити його вдалося за дві з половиною години. Унаслідок пожежі постраждав 71-річний чоловік.

«Остаточна ліквідація пожежі відбулась о 02:50. Під час гасіння пожежі постраждав власник будинку, чоловік 1952 року народження. Він отримав опіки 1-2 ступенів тіла та був госпіталізований до опікового відділення 4-ї обласної лікарні», — розповіли у ГУ ДСНС.

Як писав KharkovNEWS.info, увечорі 8 квітня через обстріли сталася пожежа у селі Подоли Курилівської громади (Куп’янський район). Російський снаряд влучив на територію приватного домоволодіння, після чого сталося займання. Постраждалих не було.

Джерело

Новости Харькова