Окупанти вдарили з авіації по селу на Харківщині

Постраждала жінка.

Уранці по регіону били з реактивних систем залпового вогню та авіації.

У четвер 28 грудня російські військові завдали авіаційного удару по селу Глушківка у Кирилівській громаді Куп’янського району. За попередньою інформацією, поранення отримала жінка. Через обстріл у селі пошкоджень зазнали будинки, стався витік газу із будинків. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Як повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, обстріл Глушківки здійснили близько 11:00. Пораненій жінці — 72 роки, її ушпиталили. У селі один будинок зруйнований, ще три пошкоджені.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Фото: Олег Синєгубов Фото: Олег Синєгубов

Нагадаємо, сьогодні уранці також було обстріляне місто Вовчанськ (Чугуївський район). По місту вдарили із реактивних систем залпового вогню «Град». Росіяни били по місцю, де благодійники роздавали жителям їжу. Люди стояли біля супермаркету. Серйозні поранення отримала 66-річна жінка. Вона померла дорогою до лікарні. Жінка 63 років отримала легкі поранення, госпіталізації не потребувала. Також постраждав чоловік, який знаходився у машині, що зайнялася після обстрілу, його доставили до медзакладу.

Джерело

Новости Харькова