Окупанти дев’ять разів атакували на Харківщині

Ворог намагається просунутися у Куп'янському районі.

Окупанти обстріляли понад 20 населених пунктів Харківської області.

Минулої доби росіяни дев’ять разів атакували позиції ЗСУ на Харківщині. Вони штурмували позиції української армії біля двох сіл у Куп’янському районі. Українські захисники свої позиції втримали. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

«В зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на Куп’янському напрямку українські захисники відбили 9 атак ворога в районах Синьківки та східніше Петропавлівки Харківської області», — розповіли у Генштабі ЗСУ.

За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, минулої доби загарбники били з артилерії та мінометів, зокрема, по Вовчанську, Вовчанських Хуторах (Чугуївський район), Тополях, Дворічній, Синьківці, Петропавлівці та Іванівці (Куп’янщина). З авіації обстріляли Петропавлівку. Під час обстрілу Вовчанську була пошкоджена будівля аграрного підприємства. На щастя, ніхто не постраждав.

Як писав KharkovNEWS.info, на Харківщині активізувались ворожі диверсанти. На кордоні з Росією спостерігаються непоодинокі спроби роботи ворожих диверсійно-розвідувальних груп.

Джерело

Новости Харькова