Оголосили підозру чоловіку, який погрожував гранатою харківським патрульним

Патрульні зупинили п'яного водія, й той почав погрожувати їм гранатою.

Чоловік їздив Харковом під час комендантської години.

У четвер 21 березня слідчі оголосили підозру 34-річному чоловікові, який погрожував харківським патрульним гранатою. Підозру йому склали за ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Зазначимо, санкція статті передбачає до двох років виправних робіт, до пів року арешту, до трьох років обмеження або позбавлення волі.

За інформацією поліції, автівку чоловіка, BMW, зупинили 18 березня через те, що на ній не було номерних знаків. Машину помітили на вулиці Мирослава Мисли (колишня Цілиноградська) у Шевченківському районі. Чоловік поводився агресивно та став погрожувати патрульним гранатою.

«В ході бесіди з правоохоронцями 34-річний водій поводив себе зухвало та агресивно. Потім відійшов на відкриту місцевість, дістав гранату та почав нею погрожувати. На місце події прибула слідчо-оперативна група Харківського райуправління поліції № 3. До правопорушника були застосовні заходи примусу. Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження», — розповіли у поліції.

Як писав KharkovNEWS.info, чоловік їздив на BMW Харковом під час комендантської години. За кермо він сів п’яним.

Джерело

Новости Харькова