Офіцер 92-ї бригади, випускник Харківського університету помер від важких поранень

Ігор Поляков захищав Україну з 2015 року.

Ігоря Полякова поховають на Алеї Героїв у Харкові 19 липня.

15 липня від важких поранень, отриманих під час бойови дій, у лікарні помер майор, заступник командира батальйону 92-гої окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка Ігор Поляков.

Як повідомили KharkovNEWS.info у бригаді, прощання з Ігорем Поляковим відбудеться у середу 19 липня, його поховають на Алеї Героїв 18-го кладовища. Прощання розпочнеться о12:00.

Ігор Поляков із відзнакою закінчив соціологічний факультет і аспірантуру Харківського університету ім. Каразіна за спеціальністю «Політологія», був одним з найкращих студентів.

Із  2015 року став на захист України, брав активну участь у бойових діях під час АТО та ООС, був командиром танкового екіпажу, боронив Харків під час повномасштабного вторгнення росіян.

Як повідомили в університеті, у червні 2022 року Ігоря Полякова перевелни на посаду заступника командира батальйону 92-ї ОМБр.

«Нагороджений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ «Сталевий хрест», медаллю «За оборону Харкова» та низкою інших нагород. Каразінська спільнота висловлює глибокі співчуття родині, близьким, побратимам та друзям загиблого. Підтримати родину можна за реквізитами спеціальної «банки»: 5375411207243432″, — написали у соцмережах ХНУ.

Джерело

Новости Харькова