На війні загинув директор коледжу у Харківській області

Україну захищав Роман Хворостяний.

Роман Хворостяний дев’ять років очолював коледж.

13 грудня на війні загинув директор Чугуєво-Бабчанського лісового фахового коледжу Роман Хворостяний. Про це повідомили на сайті коледжу.

«Унаслідок тяжких боїв за Батьківщину 13.12.2022 загинув найкращий і найдостойніший – Хворостяний Роман Федорович. Наш директор. Найтяжча втрата для рідних, для колективу, для лісівників, для України», — зазначили у Чугуєво-Бабчанському лісовому фаховому коледжі.

Де саме загинув Роман Хворостяний, не повідомляється.

Церемонія прощання із Романом Хворостяним відбудеться у п’ятницю 16 грудня у приміщенні актової зали Чугуєво-Бабчанського лісового фахового коледжу з 9:00 до 12:00. Після цього проведуть прощальну літургію і поховають захисника на місцевому кладовищі.

Чугуєво-Бабчанський лісовий фаховий коледж розмістив номер банківської картки дружини Романа Хворостяного для допомоги родині: 5168 7451 2044 7773 (Хворостяна Л.П.).

Роман Хворостяний був випускником та викладачем Чугуєво-Бабчанського лісового фахового коледжу, у 2013 році очолив коледж.

«Під його керівництвом педагогічний колектив постійно підвищує результативність роботи шляхом вдосконалення традиційних методів викладання завдяки роками напрацьованій матеріально-технічній базі, змістовній навчально-методичній, виховній, науковій і профорієнтаційній роботі коледжу. Це сприяє формуванню нової генерації висококваліфікованих конкурентоспроможних і компетентних спеціалістів у лісовій галузі, що гідно реалізовують себе у сучасному світі заради майбутнього України», — розповідали про Романа Хворостяного у коледжі.

Як писав KharkovNEWS.info, у жовтні у Сватівському районі на Луганщині загинув розвідник із Харкова Іван Сідак. Йому було 34 роки.

Джерело

Новости Харькова